Denisiapri puturi
0754.596.300

Adanciri puturi

Adanciri puturi existente

Se pot executa adanciri puturi existente atunci cand debitul de apa s-a redus ca urmare a unor factori naturali sau in situatia in care necesitatile dumneavoastra sunt in prezent mai ridicate decat in momentul proiectarii forajului initial.

Putem realiza adanciri puturi existente pentru orice foraje de mica adancime si chiar pentru cele de medie sau mare adancime daca factorii constructivi ai putului dumneavoastra si profilul geologic al zonei in care locuiti ne permit acest lucru. In cazul in care factorii naturali impiedica o adancire a putului sau costurile pricinuite ar deveni extrem de ridicate specialistii nostri va pot recomanda construirea unui nou foraj.

Trebuie precizat faptul ca inaintea oricaror operatiuni de adanciri puturi existente se impune efectuarea unui studiu hidrografic serios. In lipsa acestuia nimeni nu va poate garanta faptul ca forajul dumneavoastra va atinge noi surse de apa.

Beneficii adanciri puturi existente

Lucrarile de adanciri puturi existente sunt operatiuni complexe si nu pot fi executate decat de catre specialisti! Acestea implica riscuri atat pentru echipamentul de forare cat si pentru putul ce urmeaza a fi adancit. Asadar costurile necesare pot parea uneori oarecum ridicate. Pentru adanciri puturi existente, alegerea “pretului cel mai mic” este o decizie riscanta, asta deoarece:

  • in lipsa unui studiu hidrografic amanuntit debitul putului dumneavoastra recent adancit ar putea ramane neschimbat
  • apa din put ar putea deveni contaminata
  • tubulutura veche se poate sparge
  • filtrele instalate se pot deplasa
  • se poate produce nisiparea sau colmatarea putului

Suntem specialisti in foraje puturi si adanciri puturi existente! Experienta acumulata de-a lungul timpului si calificarea personalului cu care ne desfasuram activitatea ne ajuta zilnic sa evitam toate aceste probleme.

Folosind tehnologii si echipamente de ultima generatie, specialistii nostri executa cu succes adanciri puturi existente, conducand in anumite cazuri chiar la o dublare/triplare a debitului de apa pe care l-ati inregistrat pana in momentul de fata.

Review-uri

(2 review-uri)
Ratingul general:
4.5 (2 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Toma Bianca 09.01.2022
Excelent
Servicii bune!
Servicii bune!
Ion Floricica 29.06.2019
Bun
Echipa serioasa

Contacteaza-ne pentru Adanciri puturi

Denisipari puturi - Foraje puturi

0754.596.300

office[@]denisipariputuri.ro

www.denisipariputuri.ro