Denisiapri puturi
0754.596.300

Puturi absorbante

Puturi absorbante

Realizam puturi absorbante de diferite adancimi si dimensiuni pentru captarea apei din multiple surse in functie de necesitatile dumneavoastra. Acestea pot fi folosite pentru retinerea volumelor mari de apa provenite din instalatiile de drenaj, pompe de caldura, sau ape meteorice. In functie de cerinte putem executa puturi absorbante cu o capacitate de captare cuprinse intre 300 si 3500 litri pe ora.

Trebuie specificat faptul ca un put absorbant de calitate va trebui forat pana la contactul direct cu o panza freatica pentru a putea retine astfel o cantitate cat mai mare de apa. In caz contrar acesta nu va retine decat strict cantitatea ce ii este permisa prin dimensiunea tubulaturii!

Este bine sa se respecte recomandarile specialistilor in realizare puturi absorbante, in ceea ce priveste adancimea si diametrul necesar pentru realizarea unui astfel de foraj. Altfel veti avea de suportat o lucrare aproape la fel de costisitoare dar total ineficienta!

Intretinere puturi absorbante

Pentru a putea beneficia o perioada cat mai indelungata de functionalitatea a forajului dumneavoastra se recomanda efectuarea periodica a unor verificari si lucrari de mentenanta. Echipa de foraje puturi absorbante va intocmi o fisa tehnica in care se vor specifica termenele si perioadele la care putul respectiv va trebui reevaluat. De regula astfel de servicii se executa dupa o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani de la data darii in folosinta a putului dumneavoastra.

In cazul descoperirii unor probleme precum nisiparea sau colmatarea forajelor, specialistii in foraje puturi absorbante vor demara in cel mai scurt timp lucrarile de intretinere si denisipare redand capacitatea de retentie a forajului prin schimbarea straturilor de material filtrant.

Angajatii nostri sunt specializati in executarea de foraje puturi absorbante de mica si medie adancime beneficiind de sprijinul celor mai mai noi echipamente si tehnici de forare. Putem realiza puturi absorbante in sistem de sapare manual sau mecanizat folosind materiale si tubulaturi de cea mai buna calitate.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Contacteaza-ne pentru Puturi absorbante

Denisipari puturi - Foraje puturi

0754.596.300

office[@]denisipariputuri.ro

www.denisipariputuri.ro