Denisiapri puturi
0754.596.300

Foraje puturi de observatie

Foraje puturi de observatie

Forajele cunoscute sub denumirea de foraje puturi de observatie sunt mijloace de monitorizare prin care se poate urmari calitatea si compozitia chimica a apei subterane dintr-o anumita regiune geografica. Au un mod de executie similar forajelor de mica adancime. Periodic prin preluarea unor esantioane de apa, specialistii pot determina prezenta sau lipsa anumitor substante si compusi precum si cantitatea acestora, in urma efectuarii unor analize de laborator.

Compania noastra realizeaza foraje puturi de observatie si foraje de mediu la preturi competitive pentru a va da asigurarea ca apa pe care o utilizati respecta standardele si reglementarile in vigoare. In plus prin asumarea deciziei de a construi un astfel de put veti demonstra ca sunteti o persoana responsabila cu o preocupare constanta pentru sanatatea celor din comunitatea dumneavoastra si a mediului inconjurator.

Puteti preveni adevarate accidente ecologice solicitand sprijinul unei companii specializate in foraje puturi de observatie. Calitatea materialelor si eficienta lucrarilor sunt elemente cheie dupa care compania noastra s-a ghidat inca de la infiintare.

Cand aveti nevoie de foraje puturi de observatie?

Daca societatea pe care o conduceti desfasoara o activitate ce poate avea ca si consecinta poluarea panzei freatice, realizarea de foraje puturi de observatie este o necesitate! Fermele de animale, exploatarile miniere, depozitele de deseuri, activitatile industriale ce genereaza substante chimice periculoase sau cele ce folosec apa ca si agent de racire/curatare pot reprezenta un adevarat pericol pentru mediul inconjurator daca sunt exploatate necorespunzator.

Suplimentar, prin foraje puturi de observatie se poate urmari si eficienta masurilor de curatare / decontaminare a unei zone prin prelevarea periodica de probe de apa si stabilirea ratei descrescatoare a substantelor nocive.

Apeland la firma noastra specializata in foraje puturi de observatie veti contribui la protejarea mediului inconjurator evitand in acelasi timp sanctiuni usturatoare ce pot pune in pericol sanatatea financiara a societatii pe care o administrati.

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Toma Bianca 09.01.2022
Excelent
Recomand
Recomand

Contacteaza-ne pentru Foraje puturi de observatie

Denisipari puturi - Foraje puturi

0754.596.300

office[@]denisipariputuri.ro

www.denisipariputuri.ro