Denisiapri puturi
0754.596.300

Piloti si piloni forati

Piloti si piloni forati

In situatia incare lucrarile pe care compania dumneavoastra le desfasoara implica amplasarea de constructii grele sau inclinatia terenului nu va este favorabila ar fi bine sa luati in considerare folosirea de piloti si piloni forati.

Piloti si piloni forati pentru fundatii. Atunci cand constructia pe care urmeaza sa o ridicati va fi una de mari dimensiuni, cu multe etaje sau cu o greutate impresionanta, folosirea de piloti si piloni foranti devine o necesitate. In caz contrar stratul de sol nu va putea suporta greutatea imobilului, expunandu-va la riscuri si costuri inimaginabile.

Piloti si piloni forati pentru lucrari de infrastructura. Diguri, autostrazi, poduri, terase suspendate, parcari supraetajate si tuneluri. Toate acestea sunt lucrari ingineresti de mare anvergura ce nu pot fi ridicate fara o sustinere corespunzatoare. Oferim piloti si piloni forati de diferite tipuri si dimensiuni pentru consolidarea constructiilor si operatiuni de dezvoltare a infrastructurii.

Piloti si piloni forati pentru terenuri in panta. Alunecarilele de teren sunt fenomene naturale ce se produc atunci cand constructia dumneavoastra se realizeaza in plan inclinat iar straturile superioare de sol cedeaza sub greutatea sa. Protejati-va investitia si siguranta celor din jur prin consolidarea lucrarilor cu un sistem de sustinere realizat din piloti si piloni forati.

Piloti si piloni forati pentru consolidarea santierelor de constructii. Realizarea imobilelor in interiorul oraselor implica amenajarea de santiere de constructii si saparea unor gropi de excavare. In lipsa unei consolidari adecvate cu piloti si piloni forati aceste sapaturi pot pune in pericol cladirile invecinate datorita surparii malurilor excavatiei.

Venim in sprijinul companiei dumneavoastra oferindu-va piloti si piloni forati in sistem bentonitic, piloti si piloni forati in sistem de sapare cu snec, piloti si piloni forati prin sistemul de sapare cu ciocan de fund (folositi in cazul suprafetelor dure), piloti si piloni forati cu tubulatura ulterior recuperabila.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Contacteaza-ne pentru Piloti si piloni forati

Denisipari puturi - Foraje puturi

0754.596.300

office[@]denisipariputuri.ro

www.denisipariputuri.ro