Denisiapri puturi
0754.596.300

Realizare de foraje puturi cu bani putini

O sursa curata de apa obtinuta la un cost redus si cu un debit ridicat reprezinta una din cele mai bune investitii. Executam foraje puturi mica adancime cu utilaje manuale sau automate pentru a oferi apa celor ce nu se pot racorda la reteaua municipala. Costurile reduse practicate si calitatea lucrarilor ne-au adus de-a lungul timpului in topul preferintelor clientilor nostri. Si nu dorim sa schimbam acest lucru!


Cand nu pot realiza foraje puturi mica adancime?


Probabil unul sau mai multe foraje puturi mica adancime reprezinta o achizitie valoroasa atat pentru utilizatorii individuali cat si pentru companii. Insa trebuie cunoscut faptul ca acestea nu se pot efectua in orice zona geografica si nici in orice conditii. De aceea se recomanda apelarea la un consultant specializat in foraje puturi pentru a putea stabili impreuna daca locatia dumneavoastra este potrivita pentru foraje puturi mica adancime. In cazul in care caracteristicile topografice sau compozitia solului nu vor permite efectuarea unor astfel de sapaturi consultantul nostru va poate oferi si alte solutii. Puturi de medie adancime, foraje de mare adancime sau puturi forate – toate reprezinta alternative demne de luat in calcul.


Cand se recomanda foraje puturi mica adancime?

Puteti realiza foraje puturi mica adancime daca:

  • Terenul dumneavoastra se afla in regiunea de deal sau de campie. Acestea sunt locuri in care solul are o compozitie moale, lipsita de roci dure, fiind astfel propice pentru foraje puturi mica adancime;
  • Va aflati intr-o regiune izolata ce nu beneficiaza de suportul retelelor publice de distributie a apei si de canalizare. Prin foraje puturi mica adancime veti avea propria dumneavoastra sursa de apa si de ce nu chiar si a celor din jur;
  • Bugetul alocat nu va permite realizarea unor foraje puturi de mare adancime. Datorita faptului ca sapaturile se pot realiza cu utilaje usoare, adesea manuale, operatiunea de foraje puturi mica adancime reprezinta o solutie economica.